Onze passie is het ontwikkelen van unieke en sprankelende concepten die een twist geven aan bestaande concepten. Wij helpen u graag om uw onderneming en assortiment naar een hoger niveau te tillen. Met onze jarenlange ervaring in de horecabranche zijn wij experts in het bedenken van vernieuwende gerechten en producten, het creëren van de perfecte sfeer en het vinden van leveranciers die passen bij uw visie en doelgroep.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe menukaart, een thema-avond, een nieuwe productlijn of een compleet nieuw concept voor uw zaak, wij denken graag met u mee en zorgen voor een concept dat helemaal past bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw gasten. En het mooie is, we blijven betrokken bij uw bedrijf, zelfs na de conceptontwikkeling, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd sprankelend en vernieuwend blijft.

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten en ontdek hoe we uw horecaonderneming naar een hoger niveau kunnen tillen!

Marktonderzoek

Het begrijpen van klantbehoeften is essentieel voor horecaconcept

Concepten food & beverage

Aandacht voor eten en drinken

(Her)inrichting restaurant en hotel

Sfeer creëren die past bij uw concept

Werkplan horecapersoneel

Creëer een efficiënte en gestroomlijnde werkomgeving

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten!

Opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten op een rijtje

Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

 WAUW! Dit hadden wij niet verwacht! Het all-inn concept is boven verwachting. Made with Passion, Unique Taste, Premium Products. Dit worden dan ook onze kernwoorden. Dank voor "The next generation Gin", We verheugen ons op verdere samenwerking.

O'live logo Tekengebied 1 Tekengebied 1

O'live

Producent olijvengin

Chasing the perfect cheeseburger op de wereld van Customization tijdens de Horecava, is zeer geslaagd! Jullie hebben vier verschillende cheeseburgers ontwikkeld op basis van de 4 verschillende leefstijlen, Mission Completed! Voor de Arla Skyr een mooi ontbijt concept ontwikkelt voor de NH hotelketen, op naar het volgende project. 

ARLA PRO Tekengebied 1

ARLA Pro

Zuivelproducent

Dank voor jullie professionaliteit. Door personeelstekort wisten wij niet meer hoe we de zaak open moesten houden, zonder jullie hulp was het dan ook zeker niet gelukt! Een duidelijk werk- en keukenplan, menu engineering, trainingen, jullie geduld en efficiënt werken, wij hebben weer een succesvolle formule!

Gusto

Bistrobar

Neem contact met ons op