Werkplan horecapersoneel

Het juiste personeel is cruciaal voor het succes van uw foodservicebedrijf. Wij bieden ondersteuning op het gebied van inwerken en training van uw medewerkers, zodat uw team het beste uit zichzelf haalt. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste leveranciers voor hoogwaardige producten die passen bij uw onderneming. We zorgen ervoor dat uw onderneming efficiënt en succesvol kan opereren.

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het opstellen van een effectief werkplan voor uw horecapersoneel.

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten!

Opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten op een rijtje

Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

 WAUW! Dit hadden wij niet verwacht! Het all-inn concept is boven verwachting. Made with Passion, Unique Taste, Premium Products. Dit worden dan ook onze kernwoorden. Dank voor "The next generation Gin", We verheugen ons op verdere samenwerking.

O'live logo Tekengebied 1 Tekengebied 1

O'live

Producent olijvengin

Chasing the perfect cheeseburger op de wereld van Customization tijdens de Horecava, is zeer geslaagd! Jullie hebben vier verschillende cheeseburgers ontwikkeld op basis van de 4 verschillende leefstijlen, Mission Completed! Voor de Arla Skyr een mooi ontbijt concept ontwikkelt voor de NH hotelketen, op naar het volgende project. 

ARLA PRO Tekengebied 1

ARLA Pro

Zuivelproducent

Dank voor jullie professionaliteit. Door personeelstekort wisten wij niet meer hoe we de zaak open moesten houden, zonder jullie hulp was het dan ook zeker niet gelukt! Een duidelijk werk- en keukenplan, menu engineering, trainingen, jullie geduld en efficiënt werken, wij hebben weer een succesvolle formule!

Gusto

Bistrobar
Neem contact met ons op