Onze diensten

Lees hier meer over onze expertises.

Culinair advies

Ontdek avontuurlijk eten met onverwachte combinaties en nieuwe ingrediënten op uw menukaart. Wij ontwikkelen nieuwe producten en recepten en verminderen de benodigde personeelsinzet door middel van een slim werkplan.

Lees meer ›

Concept ontwikkeling

Daarnaast ontwikkelen en vernieuwen we horecaconcepten. Wij helpen bij het samenstellen van menu's, inkoop- en personeelsbeleid en het herinrichten van uw onderneming. Samen werken we aan een sprankelend concept dat uw gasten zal inspireren.

Lees meer ›

Bekijk onze projecten

Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

 WAUW! Dit hadden wij niet verwacht! Het all-inn concept is boven verwachting. Made with Passion, Unique Taste, Premium Products. Dit worden dan ook onze kernwoorden. Dank voor "The next generation Gin", We verheugen ons op verdere samenwerking.

O'live logo Tekengebied 1 Tekengebied 1

O'live

Producent olijvengin

Chasing the perfect cheeseburger op de wereld van Customization tijdens de Horecava, is zeer geslaagd! Jullie hebben vier verschillende cheeseburgers ontwikkeld op basis van de 4 verschillende leefstijlen, Mission Completed! Voor de Arla Skyr een mooi ontbijt concept ontwikkelt voor de NH hotelketen, op naar het volgende project. 

ARLA PRO Tekengebied 1

ARLA Pro

Zuivelproducent

Dank voor jullie professionaliteit. Door personeelstekort wisten wij niet meer hoe we de zaak open moesten houden, zonder jullie hulp was het dan ook zeker niet gelukt! Een duidelijk werk- en keukenplan, menu engineering, trainingen, jullie geduld en efficiënt werken, wij hebben weer een succesvolle formule!

Gusto

Bistrobar

Neem contact met ons op