We ontwikkelen recepten die exclusief, visueel aantrekkelijk en van deze tijd zijn, we helpen bij het optimaliseren van uw (inkoop)processen én we helpen bij het ontlasten van uw personeel zonder dat dit ten koste gaat van uw marge.

Wij helpen u bij het ontwikkelen van nieuwe producten en gerechten die passen bij uw bedrijf en uw doelgroep. Of het nu gaat om een compleet nieuw menu, een special of een bijzonder dessert, we denken met u mee en zorgen voor een smaakvol en uniek resultaat.

Ook adviseren we u graag over het keukenproces en de recepturen. Wij helpen bij het creëren van nieuwe gerechten, de ontwikkeling van nieuwe producten (inhoudelijk op receptuur en smaak) en het vernieuwen van uw huidige menukaart. Door middel van menu engineering kijken we naar het inkoopbeleid en stellen we een plan op om uw winstgevendheid te vergroten. Ook helpen wij bij het op orde brengen van uw werkplan voor horecapersoneel, om zo een efficiënte en gestroomlijnde werkomgeving te creëren.

Product ontwikkeling

Nieuwe smaken ontdekken en ontwikkelen

Recept ontwikkeling

Nieuwe recepten die uw menukaart doen opvallen

Menukaart vernieuwen

Een make-over van uw menukaart

Werkplan horecapersoneel

Creëer een efficiënte en gestroomlijnde werkomgeving

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten!

Opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten op een rijtje

Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

 WAUW! Dit hadden wij niet verwacht! Het all-inn concept is boven verwachting. Made with Passion, Unique Taste, Premium Products. Dit worden dan ook onze kernwoorden. Dank voor "The next generation Gin", We verheugen ons op verdere samenwerking.

O'live logo Tekengebied 1 Tekengebied 1

O'live

Producent olijvengin

Chasing the perfect cheeseburger op de wereld van Customization tijdens de Horecava, is zeer geslaagd! Jullie hebben vier verschillende cheeseburgers ontwikkeld op basis van de 4 verschillende leefstijlen, Mission Completed! Voor de Arla Skyr een mooi ontbijt concept ontwikkelt voor de NH hotelketen, op naar het volgende project. 

ARLA PRO Tekengebied 1

ARLA Pro

Zuivelproducent

Dank voor jullie professionaliteit. Door personeelstekort wisten wij niet meer hoe we de zaak open moesten houden, zonder jullie hulp was het dan ook zeker niet gelukt! Een duidelijk werk- en keukenplan, menu engineering, trainingen, jullie geduld en efficiënt werken, wij hebben weer een succesvolle formule!

Gusto

Bistrobar

Neem contact met ons op