Mexicaans franchiseconcept

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuw Mexicaans franchiseconcept, een dochteronderneming van een wereldwijde foodketen.

Deze dochteronderneming zal zich niet alleen richten op taco's, maar op streetfood met verschillend Mexicaans eten in een luxer jasje. Om ervoor te zorgen dat dit concept aanslaat bij het publiek, hebben we uitgebreid marktonderzoek gedaan.

We wilden bijvoorbeeld weten wat de eetmomenten van mensen zijn in de stad, zodat we de juiste openingstijden kunnen hanteren. Door dit soort informatie te verzamelen, kunnen we ervoor zorgen dat ons concept optimaal aansluit bij de behoeften van onze doelgroep.

Naast het uitvoeren van marktonderzoek, hebben we ook veel tijd en aandacht besteed aan de uitstraling en beleving van ons nieuwe Mexicaanse streetfood-concept. We willen namelijk een unieke sfeer creëren waar onze klanten graag terugkomen. Ook hebben we ons gericht op de kwaliteit van de ingrediënten en het bereiden van het eten, zodat we onze klanten altijd een smaakvolle en authentieke ervaring kunnen bieden.

To be continued...

Meer projecten

Neem contact met ons op