All-inn Foodtruck concept

Vanuit Sparkling Concepts hebben we een eigen franchiseconcept opgezet waarbij mensen een foodtruck kunnen huren of zelfs kopen. Dit is een all-in concept waarbij geïnteresseerden het foodconcept, de medewerkers en de foodtruck erbij krijgen.

Het concept draait om het aanbieden van verschillende etenswaren die allemaal een twist hebben. Geen normale hamburger of friet, maar een speciale hamburger die grenst aan culinair streetfood, maar nog steeds betaalbaar is. Wat dacht je van een zeewierhamburger of een broodje worst in plaats van een hotdog, een opgerolde pizza of ice cream rolls? Of wat dacht je van poffertjes aan een spies, overgoten met chocoladesaus? Het eten is niet alleen lekker, maar ook mooi om te zien. Of hoe het tegenwoordig wordt genoemd: het moet instagrammable zijn. ;)

Het all-in concept omvat niet alleen de foodtruck en het eten, maar ook verpakkingsmateriaal, recepten en begeleiding voor degenen die een foodtruck willen huren of kopen. Op deze manier geven we anderen de kans om te ervaren wat het betekent om een eigen foodtruck te hebben. De foodtruck kan ook voor een tijdje gehuurd om eerst eens te kijken hoe het is, en pas later gekocht worden.

De foodtruck is leuk om in te zetten bij verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld festivals of bedrijfsfeesten. Ervaar het eens zelf!

Meer projecten

Neem contact met ons op