Werkplan horecapersoneel

Efficiëntie en een gestroomlijnde werkomgeving zijn van groot belang voor het succes van uw foodservicebedrijf. Wij brengen samen met u uw werkplan op orde zodat u kunt rekenen op een soepel lopende keuken en een tevreden team. We kijken naar de optimale inzet van het personeel, de juiste verdeling van taken en verantwoordelijkheden, en zorgen voor een efficiënt werkplan dat bijdraagt aan een professionele en georganiseerde werkomgeving in uw foodservicebedrijf.

Weer overzicht krijgen in uw keuken of de werkomgeving optimaliseren?

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten!

Opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten op een rijtje

Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

 WAUW! Dit hadden wij niet verwacht! Het all-inn concept is boven verwachting. Made with Passion, Unique Taste, Premium Products. Dit worden dan ook onze kernwoorden. Dank voor "The next generation Gin", We verheugen ons op verdere samenwerking.

O'live logo Tekengebied 1 Tekengebied 1

O'live

Producent olijvengin

Chasing the perfect cheeseburger op de wereld van Customization tijdens de Horecava, is zeer geslaagd! Jullie hebben vier verschillende cheeseburgers ontwikkeld op basis van de 4 verschillende leefstijlen, Mission Completed! Voor de Arla Skyr een mooi ontbijt concept ontwikkelt voor de NH hotelketen, op naar het volgende project. 

ARLA PRO Tekengebied 1

ARLA Pro

Zuivelproducent

Dank voor jullie professionaliteit. Door personeelstekort wisten wij niet meer hoe we de zaak open moesten houden, zonder jullie hulp was het dan ook zeker niet gelukt! Een duidelijk werk- en keukenplan, menu engineering, trainingen, jullie geduld en efficiënt werken, wij hebben weer een succesvolle formule!

Gusto

Bistrobar

Neem contact met ons op