Menukaart vernieuwen

Is uw huidige menukaart toe aan vernieuwing? Onze culinaire experts zijn er om u te ondersteunen bij het ontwerpen van een menukaart die perfect past bij uw bedrijf en doelgroep, met aandacht voor de nieuwste culinaire trends en verrukkelijke smaakcombinaties.

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe menukaart, seizoensgebonden specials of aanpassingen aan uw huidige aanbod, wij zorgen voor een menukaart die uw gasten zal verleiden en uw omzet zal doen stijgen. Aan de hand van menu engineering gaan we aan de slag om uw inkoopbeleid te optimaliseren en uw winstgevendheid te vergroten. 

Dus bent u op zoek naar vernieuwing op uw kaart?

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten!

Opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten op een rijtje

Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

 WAUW! Dit hadden wij niet verwacht! Het all-inn concept is boven verwachting. Made with Passion, Unique Taste, Premium Products. Dit worden dan ook onze kernwoorden. Dank voor "The next generation Gin", We verheugen ons op verdere samenwerking.

O'live logo Tekengebied 1 Tekengebied 1

O'live

Producent olijvengin

Chasing the perfect cheeseburger op de wereld van Customization tijdens de Horecava, is zeer geslaagd! Jullie hebben vier verschillende cheeseburgers ontwikkeld op basis van de 4 verschillende leefstijlen, Mission Completed! Voor de Arla Skyr een mooi ontbijt concept ontwikkelt voor de NH hotelketen, op naar het volgende project. 

ARLA PRO Tekengebied 1

ARLA Pro

Zuivelproducent

Dank voor jullie professionaliteit. Door personeelstekort wisten wij niet meer hoe we de zaak open moesten houden, zonder jullie hulp was het dan ook zeker niet gelukt! Een duidelijk werk- en keukenplan, menu engineering, trainingen, jullie geduld en efficiënt werken, wij hebben weer een succesvolle formule!

Gusto

Bistrobar

Neem contact met ons op