Sparkling Lofo S

Werkplan horecapersoneel

Efficiëntie en een gestroomlijnde werkomgeving zijn van groot belang voor het succes van uw foodservicebedrijf. Wij brengen samen met u uw werkplan op orde zodat u kunt rekenen op een soepel lopende keuken en een tevreden team. We kijken naar de optimale inzet van het personeel, de juiste verdeling van taken en verantwoordelijkheden, en zorgen voor een efficiënt werkplan dat bijdraagt aan een professionele en georganiseerde werkomgeving in uw foodservicebedrijf.

Weer overzicht krijgen in uw keuken of de werkomgeving optimaliseren?

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten!

Opdrachtgevers

Een aantal van onze klanten op een rijtje
Logo slangeburg 2

Het team van Sparkling Concepts heeft ons geholpen om ons horecaconcept een compleet nieuwe impuls te geven. Ze begrepen direct wat we wilden uitstralen en hebben een uniek en verfrissend concept neergezet. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen, en de positieve reacties van onze gasten spreken voor zich.

3Horeca Concept Sparkling Concepts

X

Claudia van den Broek

Als startende horecaondernemer wist ik even niet meer waar ik moest beginnen. De expertise van Sparkling heeft ervoor gezorgd dat ons restaurant een vliegende start heeft gemaakt. Het uitgewerkt concept was origineel en doordacht, waardoor we ons direct konden onderscheiden in de markt. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen en het resultaat is verbluffend!

Scherm­afbeelding 2025 02 10 om 15.17.05

Bocca

Michiel en Carla

We waren op zoek naar een complete make-over van ons restaurant. Jullie hebben niet alleen een functioneel en stijlvol design gecreerd, maar ook meegedacht over de sfeer en beleving. Het gehele proces verliep soepel en het team was altijd bereikbaar voor vragen. Dank jullie wel!

19Sparkling Concepts   Projectinrichting   Horecaconcept

By

Remco

Neem contact met ons op